DESPRE NOI

Cabinetul stomatologic DentaPoint este situat in localitate Targu Mures pe str. Resita, nr.1 (zona Mureseni, Gh. Doja, langa magazinul Profi si Anvico). Este dotat cu unit dentar modern si complex.

La noi puteti beneficia servicii cum ar fi estetica dentara, stomatologie pentru copii, implant dentar, ortodontie, proteze dentare, urgenta stomatologica si multe altele.

Motoul nostru: ” Pentru ca fiecare zampet conteaza ”

Pentru a transforma vizita in cabinetul stomatologic DentaPointintr-una cat mai placuta, am creat o sala de asteptare si cabinet cu o ambianta placuta si relaxanta.
La cabinetul DentaPonit nu simti durerea. Medicii nostri folosesc metode inovative de tratament si anestezie pentru a evita orice fel de durere.

La prima consultatie pacientului i se prezinta toate optiunile de tratament individualizate afectiunilor sale. Acestea sunt explicate in amanunt de catre medici, iar apoi se va alege impreuna cu pacientul solutia optima si accesibila fiecaruia.
Ne asiguram ca fiecare pacient a inteles metoda de tratament aplicata.

Din respect pentru timpul dumneavoastra, la DentaPoint, sedintele de tratament încep si se termina conform programarilor. În ce ne priveste suntem perfect constienti ca trebuie sa facem toate eforturile ca acest lucru sa se întâmple în 100% dintre cazuri.

Cel mai mult ne intereseaza sanatatea dumneavostra si a personalului nostru medical. Nu dorim nici sa ne îmbolnavim si nici sa va punem în pericol, motiv pentru care:

• folosim substante de dezinfectare si aparatura de sterilizare autoclav, care îndeplineste parametri ceruti de autoritatile medicale din UE.
• exista o evidenta stricta a ciclurilor de sterilizare, a personalului care face acest lucru si a felului în care este manipulat instrumentarul steril si nesteril, a gunoiului infectat, etc.
• trusele si instrumentarul steril este scos în fata dumneavoastra
• în cadrul unei sedinte de tratament se folosesc numai pahare, ace, manusi, aspiratoare bucale, etc, de unica folosinta.
• frezele si acele de tratament, sunt sterilizate.
• în perioada de pregatire a cabinetului se dezinfecteaza toate suprafetele de contact, fotoliul dentar, piesele de mâna, etc.

Echipa care are grija de sanatatea dumneavoastra:

Dr. Nagy Melinda – stomatologie generala si estetica dentara

Dr. Ionela Vîntdevară – stomatologie generala

Dr. Palinkas Ors – ortodontie

Dr. Ilyes Hunor – implant dentar

Sunati acum pentru o programare si pentru a afla de ultimele promotii:

Tel mobil: 0745-428.764
E-mail: stomatologiadentapoint@gmail.com

Cabinetul stomatologic DentaPoint este situatat in localitatea Targu Mures la urmatoarea adresa:

Str. Resita, Nr. 1, Ap. 4
Loc. Targu Mures, Jud. Mures

Cabinetul nostru s-a adaptat cerintelor legale cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. In acest sens va invitam sa cititi cu atentie politica noastra cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal pe pagina http://dentapoint.ro/politica_gdpr/