Blog

Implant dentar Tg Mures

Stomatologie Tg Mures - Implant Mures

Multe persoane s-au mirat că viața lor a trecut printr-o mică schimbare dupa ce au apelat la un implant dentar.

Cabinteul stomaologic DentaPoint din Targu Mures în ultima perioadă a întrebat câțiva clienți care au apelat la cel putin un implant dentar.

Iată câteva recenzii primite de la pacienții noștrii:

” Zâmbesc mai mult și sunt mai fericit! Până acum îmi ascundeam dantura, nu prea zâmbeam din această cauză. Dantura care genetic a avut lipsuri, cu ajutorul ortodontistului și a implantologului acum este perfectă! Sunt extrem de mulțumit de rezultat!”

” În urma unui mic accident, mi-am pierdut doi dinți! Cu ajutorul implantului acum nu mai am lipsuri și parcă arată și mai bine!”

” Pentru că am neglijat și nu au putut fi salvate câțiva dinți, am apelat la cabinetul stomatologic DentaPoint, unde mi-au pus patru implanturi dentare! Parcă și rochiile arată mai bine acum pe mine. Prietenele mele spun că eman tot timpul bucurie! ”

In cazul in care un dinte nu se mai poate salva, se recurge la extractie dentara. Lipsurile dentare pe langa un factor estetic, pot declansa fenomenul de migratie a dintilor si retractia osului si inlusiv a gingiei, care dupa un anumit timp poate duce la pierderea altor dinti sanatos.

Din fericire tehnica implantului dentar in ultimii ani a cunoscut o dezvoltare rapida si este cea mai potrivită soluție de a redobândi zâmbetul mult dorit într-un timp record. Acest tratamentul cu implant dentar este practicat si de DentaPoint, cabinet stomatologic in Targu Mures.

Una dintre cele mai întâlnite întrebări când vine vorba de implant dentar este: “implantul dentar doare?”, în acelaşi timp reprezintă şi una dintre cele mai mari temeri legate de această procedura chirurgicală. Cu toate că, ideea conform căreiea o piesă dură trebuie introdusă, mecanic, în osul alveolar poate reprezenta un gând înfricoşător pentru unii oameni, în realitate nu este atât de complicat şi macabru pe cât sună.

Dacă luăm în calcul faptul că procedura se realizează sub anestezie locală, durerea resimţită în timpul aplicării implantelor iese din ecuaţie. Aşadar, în ceea ce priveşte temerile legate de durerile resimţite intraoperator nu trebuie să va faceţi griji.

Cu ajutorul implantului dentar, calitatea vieții pacientului se va imbunătăti semnificativ atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere funcțional. Desi la prima vedere pare o investitie mare, daca pacientul observa toate avantajele in timp de care beneficiaza dupa un implant dentar, observa ca vorbim de o investitie destul de rentabila pe termen lung.

Datorită caracterului sau revoluţionar, tratamentul prin aplicarea unui implant dentar a atras foarte multă atenţie, implicit studii şi tot felul de cercetări care au asigurat o evoluţie incredibilă a modului în care se realizează şi a rezultatelor obţinute.

Implant dentar Tg Mures prin Dr. Ilyés Hunor

Programări la tel 0759 66 00 66