Carieră în stomatologie / Practică în stomatologie

Cariera in stomatologie - asistenti dentari

* POST VACANT – Recepționeră în cabinet stomatologic * 

Angajăm recepționeră la cabinetul nostru Dentapoint Stomatologie din cartierul Tudor. Aplică pentru postul vacant și trimite un CV pe adresa office@dentapoint.ro.

Responsabilități: Înregistrare și programare pacienti, Recepție pacienți, Asistență pacienți,

Dorești o carieră în stomatologie?

Să lucrezi într-o echipă tânără, motivată?

Într-un cabinet echipat, modern, nou?

Dacă ești ambițios, amabil și deschis la nou, nu ezita să ne contactezi.

Stomatologie Tg Mures Tudor Sala tratament 2

DentaPoint Stomatologie, in anul 2014 a deschis primul cabinet în cartierul Muresșeni din Târgu Mureș, iar în 2020 a deschis un nou cabinet in cartierul Tudor. Cabinetul se situează în zona cu cea mai mare dezvoltare imobiliară, și este echipat cu cele mai noi echipamente si tehnologii.
Pentru protecția angajaților și a pacienților, nu utilizăm hîrtie. Am digitalizat complet noul cabinetul. Toate formularele, înregistrările, semnăturile, programările sunt realizate și stocate digital.

Stomatologie Tg Mures Implant Dentar Mures

Ce te așteaptă …

• cabinet complet digitalizat

• echipă orientată spre performanță

• echipamente noi si moderne

• posibilități de afirmare

• echipă tânără și motivată

• managemant orientat spre calitate

• creștere permanenta a calității serviciilor

Ești medic stomatolog, asistent stomatolog, trimite CV-ul tău pe adresa e-mail a cabinetului stomatologic: office@dentapoint.ro sau contactează-ne prin formularul de contact de pe www.dentapoint.ro .

Vizitează cabinetul printr-un tur virtual 3D accessând ACEST LINK.

Ești student la medicină?

Ești un student care deși este activ la ore și la practică, dorești să înveți mai mult. Vrei să vezi cum e în viața reală, vrei să vezi cât mai multe cazuri, să asimilezi tehnici moderne, să înveți materialele utilizate de medici stomatologi? Nu știi ce te așteaptă după ce ai terminat facultatea? Vrei să cunoști modul de organizare a unui cabinet stomatologic? Legislația întortochiată care se aplică în acest domeniu?

Periodic oferim posibilitatea unui număr limitat de studenți să efectueze practică în cabinetele noastre, timp în care reușesc să asimileze cunoștințe pe care nu au posibilitatea să le asimileze în cadrul facultății. Voluntariatul respectiv practica în cadrul cabinetelor stomatologice DentaPoint Stomatologie SRL din Tg Mureș, se poate efectua doar în condițiile respectării legislației. Persoanele care efectuează practică dentară, trebuie să prezinte adeverință de la facultatea de stomatologie.

În cazul în care dorești să te înscrii pentru a efectua practică la unul dintre cabinetele stomatologice DentaPoint din Tg Mureș, te rugăm să ne trimiți pe adresa office@dentapoint.ro adeverinta de la facultate și datele tale de contact!

Cariera in stomatologie - asistenta studenta