Plata în rate

cabinet stomatologic tg mures plata in rate

A venit momentul în care un zâmbet de Hollywood devine mai accesibil fiecărui pacient. DentaPoint Stomatologie pune la dispoziția pacienților încă o posibilitate de a beneficia de un zâmbet de 5 stele. Alegeți modalitatea de plată în rate. Puteți alege cele mai moderne soluții pentru a avea zâmbetul perfect plătind contravaloarea tratamentului în rate.

Partenerul nostru pentru plata in rate este Banca Transilvania. Accesand linkul de mai jos poti efectua o simulare de calcul de rate in functie de: valoarea tratamentului, numarul de rate in care doresti sa achiti tratamentul.

Banca Transilvania 2016.svg

Tratamentele se pot achita in rate pe o perioada de 10 ani. Totusi, tinand cont ca, tratamentele si lucrarile protetice efectuate la DentaPoint Stomatologie au un cost mediu, recomandam ca plata sa se imparta intr-un termen cat mai mic pentru a limita cheltuielile cu dobanda.

Simulare de rate

Accesează aici să fii redirecționat către pagina bancii partener, Banca Transilvania, unde poți efectua simulări de credit, în funcție de suma solicitată și perioada pentru care dorești să fie împărțit tratamentul pe care dorești să efectuezi în cabinetul Dentapoint Stomatologie Tg Mureș.

Calculul efectuat pe pagina băncii nu înseamnă și aprobarea ratelor. Pentru acest lucru e nevoie să ne contactați și să începem demersurile pentru nevoile Dvs. cu privire la lista de tratamente și costul acestora.

Ce trebuie să faci să poți achita în rate?

Ne contactezi pentru o programare pentru consultație.

Ai nevoie de urmatoarele documente:
• act de identitate
• deviz de tratament care emitem noi

Trebuie sa mai stii ca, la banca o sa semnezi un acord ANAF iar, in anumite situatii, se pot solicita documente suplimentare.
Contactati personalul cabinetului pentru mai multe informatii: 0759 66 00 66 sau office@dentapoint.ro