Albirea dintilor pentru zambetul irezistibil

Cum se realizează procesul de albirea dinților? Cât rezistă efectul? Cât mă costă? Din ce cauză nu am dinți albi?

Ce este albirea dintilor?

Albirea dinților este procesul efectuat în cabinetul stomatologic care ajută la îndepărtarea petelor de pe dinți, făcându-i mai albi și mai strălucitori. Conform National Center for Biotechnology Information, este una dintre cele mai solicitate proceduri din cabinetele de stomatologie, tocmai datorită faptului că îmbunătățește în mod considerabil aspectul danturii.

DentaPoint Stomatologie, cabinetul stomatologic din Targu Mures a ales partenerul Beyond International Inc, un brand American care de 10 ani este cel mai premiat in echipamentele de albire a dintilor!

Cauzele îngălbenirii dinților sunt:

  • igiena dentară deficitară
  • cafeaua
  • alimentaţia
  • fumatul
  • fluorul în exces (fluoroză)
  • unele medicamente
  • înaintarea în vârstă

De la ce varsta se poate realiza albirea profesionala a dintilor?
Medicii stomatologi, recomandă albirea dentară profesională după vârsta de 18 ani, pentru ca pulpa dentară să fie complet dezvoltată.

Se cunoaste faptul ca, zonele deschise la culoare atrag privirea. Este la fel si cu dantura. Primul lucru ce remarcam la o persoana, este dantura. Din acest motiv este important ca zambetul sa fie cat mai placut. Albirea dintilor joaca un rol inportant in aspectul fizic al unei persoane.

Tratamentele de albire realizate la un cabinet stomatologic sunt rapide şi eficiente, iar rezultatul este vizibil imediat.  In cabinetul DentaPoint Stomatologie folosim lampa de albire profesionala marca Beyond, la care functioneaza in paralel lamapa UV si activatorul ultrasonic. Este un sistem care desensibilizează dinții și crește comfortul pacientului. Din cauza tehnologiei avansate, capul LED este ultra compact, care ajuta la fixarea direct pe departător, astfel pacientul are libertatea de a mișca capul în timpul tratamentului față de alte sisteme de albire a dinților.

Lansată in 2020 ca model succesor pentru cea mai de succes lampă de albire de la Beyond Dental USA – Lampa Beyond II. Noul model Beyond II Ultra vine acum cu activator ultrasonic integrat în capul de albire. Acest sistem inovator funcționează în paralel cu matrița LED de 40 W pentru activarea peroxidului de hidrogen. Beyond II Ultra este un sistem de albire dentară quality, unic in lume, ultracompact.

Rezultatele sunt vizibile și persistă pentru 1-2 ani.

Pentru programări, informații suplimentare sau ofertă, sunați la numărul unic: 0759660066 sau puteți face programarea on-line la orice oră AICI

Prețurile noastre le puteți vedea AICI