Implant-Dentar

Multe persoane s-au mirat că viața lor a trecut printr-o mică schimbare după ce au apelat la un implant dentar.

Cabinteul stomaologic DentaPoint din Targu Mures în ultima perioadă a întrebat câțiva clienți care au apelat la cel putin un implant dentar.

Iată câteva recenzii primite de la pacienții noștrii:

Zâmbesc mai mult și sunt mai fericit! Până acum îmi ascundeam dantura, nu prea zâmbeam din această cauză. Dantura care genetic a avut lipsuri, cu ajutorul ortodontistului și a implantologului acum este perfectă! Sunt extrem de mulțumit de rezultat!”

” În urma unui mic accident, mi-am pierdut doi dinți! Cu ajutorul implantului acum nu mai am lipsuri și parcă arată și mai bine!”

” Pentru că mi-am neglijat și nu au putut fi salvate câțiva dinți, am apelat la cabinetul stomatologic DentaPoint, unde mi-au pus patru implanturi dentare! Parcă și rochiile arată mai bine acum pe mine. Prietenele mele spun că eman tot timpul bucurie!

217x217 DentalImplant

In cazul in care un dinte nu se mai poate salva, se recurge la extractie dentara. Lipsurile dentare pe langa un factor estetic, pot declansa fenomenul de migratie a dintilor si retractia osului si inlusiv a gingiei, care dupa un anumit timp poate duce la pierderea altor dinti sanatos.

Din fericire tehnica implantului dentar in ultimii ani a cunoscut o dezvoltare rapida si este cea mai potrivită soluție de a redobândi zâmbetul mult dorit într-un timp record. Acest tratamentul cu implant dentar este practicat si de DentaPoint, cabinet stomatologic in Targu Mures.

Implantul dentar doare?

Una dintre cele mai întâlnite întrebări când vine vorba de implant dentar este: “implantul dentar doare?”, în acelaşi timp reprezintă şi una dintre cele mai mari temeri legate de această procedura chirurgicală. Cu toate că, ideea conform căreiea o piesă dură trebuie introdusă, mecanic, în osul alveolar poate reprezenta un gând înfricoşător pentru unii oameni, în realitate nu este atât de complicat şi macabru pe cât sună.

Dacă luăm în calcul faptul că procedura se realizează sub anestezie locală, durerea resimţită în timpul aplicării implantelor iese din ecuaţie. Aşadar, în ceea ce priveşte temerile legate de durerile resimţite intraoperator nu trebuie să va faceţi griji.

Cu ajutorul implantului dentar, calitatea vieții pacientului se va imbunătăti semnificativ atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere funcțional. Desi la prima vedere pare o investitie mare, daca pacientul observa toate avantajele in timp de care beneficiaza dupa un implant dentar, observa ca vorbim de o investitie destul de rentabila pe termen lung.

Datorită caracterului sau revoluţionar, tratamentul prin aplicarea unui implant dentar a atras foarte multă atenţie, implicit studii şi tot felul de cercetări care au asigurat o evoluţie incredibilă a modului în care se realizează şi a rezultatelor obţinute.

Ce sunt Implanturile Dentare?

Implanturile dentare sunt stâlpi sau cadre metalice introduse prin intervenţie chirurgicală sub gingie, în osul maxilar. După montare, pe implanturi se sprijină dinţii artificiali.

La ce folosesc implanturile dentare?

Fiind fixate în osul maxilar, implanturile servesc drept suport stabil pentru dinţii artificiali. Protezele şi punţile dentare montate pe implanturi nu vor aluneca şi nu vor migra – deosebit de important pentru mâncat şi vorbit. Ca suport, au rol de susţinere a protezelor şi punţilor – ca şi a coroanelor individuale montate pe ele – dând o senzaţie mai naturală decât cele fără implanturi.

Pentru unele persoane, punţile şi protezele obişnuite nu sunt deloc confortabile sau chiar imposibile, din cauza durerilor, a crestelor alveolare slăbite sau a reflexului de vomă. În plus, punţile dentare obişnuite trebuie ancorate de dinţii care încadrează breşa edentată. Un avantaj al implanturilor este că dinţii învecinaţi nu trebuie pregătiţi sau şlefuiţi pentru a susţine dinţii artificiali.

Implanturile se montează numai dacă gingiile şi osul permit acest lucru – trebuie să fie sănătoase pentru a putea susţine implantul. După efectuarea implantului, trebuie să menţineţi sănătatea acestor structuri. O igienă orală sănătoasă şi controalele dentare de rutină sunt esenţiale pentru durabilitatea implanturilor.

Implanturile dentare sunt, în general, mai mult decât alte metode de înlocuire a dinţilor.

implant inainte si dupa 02

Se recomandă două tipuri de implanturi ca fiind sigure.

Acestea sunt:

Implantul intraosos – inserat pe cale chirurgicală direct în osul maxilar. După vindecarea ţesutului gingival din jurul acestuia, este necesară o nouă intervenţie chirurgicală pentru a ancora un stâlp de implantul original. În final, de stâlp se ataşează un dinte/dinţi artificiali, sau mai mulţi dinţi grupaţi ca punte sau proteză dentară.
Implantul subperiostal – constă dintr-un cadru metalic inserat în osul maxilar imediat sub ţesutul gingival. Pe măsură ce se vindecă gingia, cadrul metalic se fixează în os. Stâlpii ataşaţi la acest cadru ies prin gingii. Ca şi la implantul intraosos, dinţii artificiali se montează pe aceşti stâlpi.

Dental Implants 2

Pana la ce varsta se pot face implanturi dentare?

Varsta nu este un impediment pentru a beneficia de un implant ci sanatatea generala a pacientului este cea care conteaza.. Tratamentul cu implanturi poate fi contraindicat in cazul anumitor boli cronice.

Doare interventia de introducere a implantului dentar ?

Durerea resimtita pe timpul inserarii unui implant dentar nu este mai mare ca in cazul unei extractii dentare. Anestezia moderna administrata impreuna cu un calmant usor contribuie la o stare generala buna a pacientului in care nu simte durere si poate coopera cu medicul pe timpul interventiei chirurgicale. Consideram ca folosirea tehnicii inhalosedarii prezinta un dezavantaj din acest punct de vedere deoarece pacientul nu mai este cooperant cu medicul pe perioada interventiei.

Cat costa un implant dentar?

Pretul unui implant reflecta puritatea titanului din care e fabricat , tehnologia fabricarii si calitatea sterilizarii lui dupa procesul de fabricatie.
Calitatea titaniului nu este ceva aleatoriu ci este cel mai important aspect deoarece titaniul este biocompatibil si permite asimilarea de catre organism a implantului prin cresterea de os natural pe implant. Pe un titan de proasta calitate osul natural nu va creste iar in timp acest implant va fi rejectat de catre organism.
Tinand cont de aceste informatii si luand in calcul ca un implant dentar reprezinta ultima reduta in calea unei proteze dentare va rugam sa analizati daca trebuie sa aveti singurul criteriu pretul in alegerea unui implant dentar.
Pretul de lista a unui implant dentar este 2.000 de lei. Acum PRETUL PROMOTIONAL ESTE 1.800 LEI.

affordable dental implant mesa

RECOMANDARE – solicitati medicului sau clinicii stomatologice informatii de pret privind finalizarea tratamentul cu implanturi
Pentru a nu avea surprize neplacute legate de buget cereti pretul pentru : implant dentar , coroana pe implant – eventual material de aditie osoasa

Implantologul echipei DentaPoint este Dr. Ilyes Hunor, specializat in capitala la clinica de specialitate si in țară. Toate cazurile sunt tratate individual și studiate cu atenție.

Sunați acum pentru o programare pentru a vedea dacă este nevoie sau posibil un implant dentar.

Cabinet Stomatologic DentaPoint Targu Mures – Departament Implantologie.

Implant dentar Tg Mures prin Dr. Ilyés Hunor

Pentru programări, informații suplimentare sau ofertă, sunați la numărul unic: 0759660066 sau puteți face programarea on-line la orice oră AICI

Prețurile noastre le puteți vedea AICI